Mercateatre 2024
Mercateatre 2024

DISSABTE 6 DE JULIOL DE 2024
Parc de Sant Martí · 20.30 h

Mercateatre és la Fira de Circ i Animació al Parc de Sant Martí que impulsa el Centre Civic Sant Martí. Una fira d’estiu que pren forma de cabaret. La companyia PerNassos seran els encarregats de presentar la gala amb els personatges d’en Jean Claude i la Rebeca que prometen fer-nos un tip de riure així com emocionar-nos durant tota la vetllada. El programa inclou una gran varietat d’espectacles breus de diferents disciplines entre les quals en destaquen la suspensió capil·lar, el clown, teles i els malabarismes.

Que comenci l’espectacle!

Mercateatre 2024

VISITA’NS A LES XARXES!

Oh Félix Clown · Grup de Clown casal de barri La Palmera

GRUP DE CLOWN CASAL DE BARRI
LA PALMERA 

Oh Félix Clown, del Casal de Barri La Palmera intervindrà abans que comenci la gala, mentre el públic arriba i ocupa els seients. S’encarregarà de trencar el gel, de jugar i interactuar amb els assistents i preparar-los energèticament per a la gala!

Félix Moreno (Oh Félix Clown):
Artista escènic, formador clown, i dinamitzador comunitari.

Instagram CB La Palmera · Instagram Oh Felix

LOS CHIPIRONES

Enguany iniciarem amb molt de ritme. El grup jove de batucada del barri de Sant Martí: Los Chipirones, obrirà l’acte amb molta música i alegria. També hi haurà servei de begudes i entrepans a càrrec de La Rafi de la cafeteria del centre cívic.

Instagram 

Los Chipirones Mercateatre 2024
Programa Mercateatre 2024
Cia PerNassos

PRESENTACIÓ DE LA GALA
Cia PerNassos

A en Jean Claude i la Rebeca els encanta la seva feina d’acomodadors de El Gran Circ. Però ells són pluriempleats i també presentadors per a Cabarets, Gales i qualsevol esdeveniment artístic. Dos personatges que amenitzaran l’esdeveniment a través d’un fil conductor comú i faran que el públic es diverteixi i gaudeixi mentre les grans artistes es preparen per sortir a l’escenari. Entre número i número tot pot passar: trucs de màgia, crispetes, una dona barbuda, un lleó perdut… Un ventall d’increïbles habilitats on l’humor vindrà de la mà de la tendresa, la bogeria, la innocència i l’absurd.

Instagram

Tocar de peus a terra · Mama Calypso · Titelles, clown i música

TOCAR DE PEUS A TERRA

MAMA CALYPSO ·  Titelles, clown i música

Aquest és un fragment de l’espectacle en creació: «Fets reals», una tragicomèdia reivindicativa que descriu la vocació artística des d’una realitat femenina no arquetípica. L’objectiu principal és el d’ironitzar sobre la disfuncionalitat dels sistemes establerts amb relació a la maternitat. «Tocar de peus a terra» narra les peripècies que ha de fer una mare soltera, per aprofitar l’oportunitat laboral que se li presenta.

Instagram

Jo, Big Lady... · Big Lady · Pole dance i cèrcol aeri

JO, BIG LADY…

BIG LADY · Pole dance i cèrcol aeri 

Big Lady presenta un número ple d’acrobàcies, equilibris i figures de força fetes en una estructura singular. Aquesta estructura li permet barrejar durant l’espectacle les disciplines del pole dance, el cèrcol aeri i les verticals. Veniu a gaudir d’aquest número tant singular com espectacular!

Instagram

Origami · Ninia Gristito · Teles

ORIGAMI

NINIA GRISITO · Teles

Ninia Grisito presenta la peça Origami. Una peça original de l’artista que neix l’any 2018 i que es troba en constant evolució. La peça tracta sobre el desamor, la transformació i la mutació a través de la disciplina de les teles. Aquell ésser que es doblega i es desdoblega creant imatges. La tela s’estira, s’enreda i es desenreda, i fins i tot pot tallar-se… com les relacions humanes.

Instagram

“4x4!” · Little Testa · Acrobàcies verticals en clau de clown

4X4!

LITTLE TESTA
Acrobàcies verticals en clau de clown

L’espectacle “4×4!”, a càrrec de l’artista Little Testa, és una aposta atractiva i irònica que alterna un nombre impressionant de números de verticals amb improvisació clown i comèdia física. Equilibrant hàbilment humor i destresa aconseguint la sorpresa del públic de totes les edats.

Instagram

Nas Arrelat · Mabsutins · Pallassos i música

NAS ARRELAT

MABSUTINS · Pallassos i música 

Aquest és un fragment de Nas Arrelat, un espectacle per a tots els públics i música en directe, combinant números de pallasso clàssic i actual amb diferents tècniques de circ (monocicle, malabars, equilibres) en una posta d’escena carregada d’energia i complicitat que no deixa cap espectador indiferent. El pallasso Denguito, carablanca i artista de circ tradicional, ha tornat a la pista!

Instagram

T’aprezi · Cia Taranna · Trapezi doble

T’APREZI

CIA TARANNA · Trapezi doble

Un número de trapezi doble on l’amistat i les cures entre els dos personatges es barregen en un seguit de moviments, embolics i acrobàcies. La complicitat generada entre els dos artistes es converteix en el fil conductor d’aquesta peça. A través de cada moviment, cada gir i cada intercanvi de mirades, es teixeix una història on la confiança i la connexió prenen el protagonisme.

Instagram

Ícaro · Circar · Suspensió capil·lar

ÍCARO

CIRCAR · Suspensió capil·lar 

ÍCARO és la història d’Art, personatge que descobreix el vol per casualitat, i s’enamora de la suspensió del seu cos, volant cada vegada més alt i acariciant la bogeria. El meu ícaro, La bogeria d’això. El meu tipus de riure. Els diferents moments de preparació d’un espectacle, una exposició. La protagonista de la història a través de tècniques de circ contemporani multidisciplinari vol mostrar una bella història de pujada i baixes d’emocions.

Instagram

Mercateatre

MERCATEATRE 2024

Ds. 6 DE JULIOL DE 2024 · 20.30 H

Parc de Sant Martí (La Gàbia)
entre C/ Menorca i C/ Huelva

Bus: H10-33-B24-N8
Metro: L Sant Martí
Bicing: Rambla Guipúscoa

Organitza Centre Cívic Sant Martí
→ Instagram 

Mercateatre 2024
+ Mercateatre 2024

// DIVENDRES 5 DE JULIOL //

Cia. Mabsutins · Animació al Mercat de Sant Martí

12.00 H | ANIMACIÓ AL MERCAT

Al mercat de Sant Martí de Provençals
→ A càrrec de Mabsutins 

Vine a gaudir d’un curiós dia de mercat que barrejarà números de clown i malabarisme i que vol transformar les teves compres diàries en una experiència del tot diferent.

Activitat gratuïta sense inscripció

Cia. Poncilí Creación

17.00 H | PONCILÍ CREACIÓN

A davant del metro Bac de Roda
→ A càrrec de Poncilí Creación

Pablo i Efrain Del Hierro ens visiten des de Puerto Rico amb una peça de recerca i creació performativa al carrer. Unes marionetes gegants i extravagants plenes de moviments i colors inversemblants ens guiaran cap al món d’aquests éssers.

Activitat gratuïta sense inscripció

CÁ ENTRE NÓS · Cia. Dois a Cordes

19.00 H · CÁ ENTRE NÓS

Auditori de Sant Marti
(Pl Angeleta Ferrer 2)
→  A càrrec de Dois a Cordes

Un duet ple d’imatges poètiques on dos homes conviuen i desenvolupen una relació a través dels nusos; són nusos efímers, provisionals, temporals i amenaçadors, però alhora alliberen i preserven l’autonomia. Un espectacle que s’apropia d’una expressió brasilera i que emfatitza la necessitat de compartir unes informacions que han de romandre dins d’un espai concret entre les persones involucrades.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Fotografies Mercateatre 2023
Mercateatre 2023

2023

Mercateatre 2022

2022

Mercateatre 2021

2021

Mercateatre 2019

2019

Mercateatre 2018

2018

Mercateatre 2023

2023

Mercateatre 2022

2022

Mercateatre 2021

2021

Mercateatre 2019

2019

Mercateatre 2018

2018

Mercateatre 2017

2017

Mercateatre 2024

CENTRE CÍVIC
SANT MARTÍ

UBICACIÓ
DE LA FIRA

Parc de Sant Martí (La Gàbia)
entre C/ Menorca i C/ Huelva

Bus: H10-33-B24-N8
Metro: L Sant Martí
Bicing: Rambla Guipúscoa

SEGUEIX-NOS