UN ANY MÉS S’APROPA LA NIT D’ESTIU MÉS ESPERADA A SANT MARTÍ!

Mercateatre, un festival que fa sortir a la gent al Parc per gaudir a la fresca d’una nit plena d’espectacles!

Hi poden participar tots els grups o companyies que treballen en diferents disciplines escèniques com teatre, dansa, circ, clown, mim, impro, cabaret, espectacles de foc, performance, música… que siguin específicament de carrer. Totes les propostes es duran a terme en un espai obert amb escenari. Noves propostes escèniques de teatre, clown, dansa, circ… que s’apropen al barri per oferir una nit inoblidable.

LA CONVOCATÒRIA S’ORIENTA A PROFESSIONALS DE LES ARTS ESCÈNIQUES.
TOTES LES PROPOSTES ES DURAN A TERME EN UN ESPAI OBERT AMB ESCENARI.

LES MODALITATS DE PARTICIPACIÓ
· Representacions de menys de 15 minuts de durada. Compensació de 230€ per proposta.
· Presentació de la gala. Compensació de 360€ per persona. S’acceptaran propostes en que intervinguin un màxim de 2 presentador/es.

LES INSCRIPCIONS
Per participar a la convocatòria cal emplenar el formulari d’inscripció que trobareu més avall i adjuntar la documentació que trobareu indicada, fins al 30 d’abril.

LA SELECCIÓ
La selecció, a càrrec de l’organització, es realitzarà en base a criteris de qualitat, creativitat, originalitat, així com també d’adequació a l’espai i l’entorn d’actuació i criteris de viabilitat, segons els recursos a disposició de l’organització.

LA FIRA
Escollirem fins a 11 propostes, que es representaran a l’espai públic, en un escenari habilitat al parc de Sant Martí (a la zona de la “gàbia”), el dissabte 1 de juliol.
Es realitzarà un reportatge fotogràfic professional de la fira. Tots els artistes participants rebran còpies digitals d’alta resolució de les instantànies de les seves actuacions. L’organització convida programadors a la fira i posarà a la seva disposició, en un estand, els materials promocionals que facilitin les companyies participants.

SUPORT A LA CREACIÓ
D’entre les propostes participants a Mercateatre 2023 que comptin amb una versió de més llarga durada, l’Auditori de Sant Martí en seleccionarà una per incloure-la a la seva programació de la temporada 2023-2024.

CENTRE CÍVIC SANT MARTÍ
C/de la Selva de Mar, 215
08020, Barcelona
TEL. 93 256 57 60

mercateatre@ccsantmarti.net
barcelona.cat/ccsantmarti

UBICACIÓ DE LA FIRA
Parc de Sant Martí (La Gàbia)

entre C/ Menorca i C/ Huelva

Bus: H10-33-B24-N8
Metro: L Sant Martí
Bicing: Rambla Guipúscoa