23 FIRA DE CIRC I ANIMACIÓ A SANT MARTÍ DE PROVENÇALS

UN ANY MÉS HEM GAUDIT DE LA NIT D’ESTIU MÉS ESPERADA A SANT MARTÍ!

Una nit inoblidable plena de màgia. Acomiadem el Mercateatre d’enguany amb una selecció dels millors moments. Gràcies a tots els participants i al públic per fer possible que el circ torni a escena!!

Fotografies de la gala 2021: © Fede Nieto

Mercateatre és la Fira de Circ i Animació que impulsa el Centre Cívic Sant Martí des de ja fa més de dues dècades.

Una fira d’estiu que pren forma de cabaret i que cada any conforma el seu repertori a través d’una convocatòria oberta a totes aquelles companyies i artistes professionals i emergents que vulguin mostrar els seus números d’acrobàcia, de malabars i de foc, d’equilibrisme i funambulisme, de clown i de mim, d’humor i d’improvisació, d’il·lusionisme, de música i de dansa…

Tradicionalment, l’esdeveniment té lloc al Parc de Sant Martí, a la nit, però enguany, de manera excepcional, es traslladarà a l’Auditori Sant Martí i es dividirà en dues gales amb actuacions d’artistes diferents a cada vetllada. A més, totes dues gales es retransmetran en directe des del canal de Youtube del Centre Cívic.

Tot seguit podeu consultar el programa al complet, reservar les vostres entrades i consultar les indicacions de com arribar-hi.

PROGRAMA

DISSABTE 3 DE JULIOL | 19 H

PRESENTEN

MARIA LA CULPA

De la mà dels seus personatges «Las Marías», conduiran aquesta gala de Mercateatre amb improvisacions, humor, coreografies de tota la vida i cançons del record. Las Marías són un duet musical, extravagant i delirant, ancorat en els anys vuitanta, a la recerca d’eterna fama i reconeixement.

Visiteu Web

ARTISTES PARTICIPANTS

RESIST

| Cia. La Simultània
Acrobàcia aèria amb corda llisa

Quan les forces interiors s’esgoten, mirem enfora. Amb una mirada nítida i cristal·lina veiem la crua realitat, buida de contingut, que ens penetra endins amb una lenta cadència, tapant els nostres veritables sentiments. Ha arribat el moment de despertar, esclatar, siguem valents, alliberem-nos, resistim!

Visiteu Web

BELLA Y BESTIA SOY

| Patrizia Con Zeta · Monòleg d’humor

Un monòleg que esfondra tots els clixés sobre qüestions com les relacions tòxiques, la maternitat i el sexe. Amb el seu humor àcid, histriònic, Patrizia ens explica experiències agredolces de la seva vida en les quals moltes dones s’hi senten reflectides.

Una proposta provocadora que promet divertir-nos, fer-nos riure i, alhora, fer-nos pensar sobre la dualitat de portar dins una «princesa» emocionalment fràgil que ha de tenir cura d’una «bèstia» salvatge i tòxica.

Visiteu Web

MISS MORIN

| Acrobàcia aèria amb anella

Miss Morin és una senyoreta amb estil i amb la mirada posada ben amunt, tot I que no sempre es pot estar a l’alçada de les circumstàncies… La vida dona moltes voltes i, a vegades, cal donar-li un petit gir!

Visiteu Web

PERO DIME, ¿QUÉ ES EL ÉXITO?

| Victoria Sickness · Roda Cyr

Victoria Sickness es desvergonyiment de barri barrejat amb històries sinistres, dutes amb glamur. I és que per sobreviure al barri amb èxit com a persona no binària s’ha de tenir astúcia. Però, sabeu què és l’èxit de veritat per a Victoria?

Visiteu Web

SIGNOS

| Michele&Francisca · Mà a mà

Michele i Francisca són un duet de mà a mà i, com a companyia emergent, estan a punt d’acabar el seu primer espectacle, Signos. A Mercateatre en gaudirem d’un extracte.

Dues persones i una quantitat abundant de farina investiguen les possibilitats de relació, duent a terme la creació d’imatges i equilibris amb manifestacions del cos en moviment, deixant rastres de farina d’intensitat diversa i un humor subtil d’interpretació lliure.

Visiteu Web

DIUMENGE 4 DE JULIOL | 19 H

PRESENTEN

CIA. VAQUES

La Compañia Vaques neix l’any 2014 de l’encreuament, no fortuït, de dos astres de la comèdia. Jose Luis Redondo Martínez, àlies «Discrepo», i Jorge Albuerne Juanco, àlies «Aneurisma». Amb el seu sentit de l’absurd, la Cia. Vaques ha fet riure públics de totes les edats arreu d’Europa, de Llatinoamèrica i de la península ibèrica… Flotant a la deriva entre anul·lacions i cancel·lacions d’esdeveniments i festivals, arriben a Mercateatre per intentar superar la barrera del so i del riure!

Visiteu Web

ARTISTES PARTICIPANTS

MINI TRAPEZI GIRATORI

| Rosa Roseta

La Rosa Roseta ens sorprendrà amb les seves filigranes en el seu toroide gegant

Visiteu Web

SRTA INFIERNO

| Traga-sabres i llançadora de ganivets

La Srta. Infierno qüestiona els rols de gènere, tracta de desmuntar el patriarcat i qüestiona les estètiques femenines. Per a Trinidad García, l’artista creadora de la Srta. Infierno, una dona barbuda resumeix la perfecció en clau d’humor, llançadora de ganivets a favor de la diversitat.

Visiteu Web

OUT OF MUMBAY

Leftovers · Dansa

A Leftovers els han convidat a ballar en el Holi Festival més important del món, a Mumbai, a l’Índia. Just acaben d’arribar a l’aeroport i estan molt emocionats, però van amb el temps just per arribar a l’actuació. Qualsevol imprevist pot acabar frustrant el somni de la companyia. S’hauran de concentrar perquè tot surti bé. Tres, dos, u… Ommm!

Visiteu Web

LARA RENARD

| Acrobàcia aèria amb trapezi fix

Quina genialitat que, tot i estar el món esclatant allà a fora, ens trobem totes aquí avui. Ballem?
Dinamitem-ho tot!

 

SURICATA HOOPS

| La Suricata
Malabars amb hula-hoops

Acompanyeu La Suricata en aquest viatge infinit cap a les possibilitats d’una joguina que de segur us resultarà molt familiar. Malabars, hula-hoops, llum, dansa, emoció i moltes sorpreses!

Visiteu Web

ACTIVITAT PARAL·LELA

«XANQUES, EL MÓN DES D’UNA NOVA PERSPECTIVA»

Taller per a joves, impartit per la companyia «Todozancos».

Les xanques són una eina àmpliament utilitzada en el teatre de carrer i el circ, ja que les seves possibilitats comunicatives són infinites: un «escenari mòbil» que amplia, expandeix i dóna visibilitat als nostres moviments corporals i capacitats expressives.

Dates: De l’1 al 8 de juliol
Horari: Dijous, de 17.30 a 20 h
Edats: De 12 a 20 anys
Lloc: Centre Cívic Sant Martí

CAL INSCRIPCIÓ
PRÈVIA

ENTRADES

LES DUES GALES DE MERCATEATRE D’ENGUANY SÓN GRATUÏTES, PERÒ CAL RESERVAR ENTRADA PRÈVIAMENT.

Degut a les limitacions d’aforament encara vigents, us recomanem que reserveu entrades només per a una de les dues gales i, d’aquesta manera, facilitareu que més persones puguin assistir-hi presencialment a alguna de les dues vetllades. Podeu reservar les vostre entrades en línia des dels botons que teniu a sota.

DISSABTE
3 DE JULIOL

DIUMENGE
4 DE JULIOL

RETRANSMISSIÓ EN DIRECTE

D’igual manera, us recordem que totes dues gales seran retransmesses en directe per Internet, a través del canal de Youtube del Centre Cívic i dies abans posarem a disposició els enllaços pertinents en aquest mateix lloc web.

COM ARRIBAR

UBICACIÓ DE L’AUDITORI SANT MARTÍ DE PROVENÇAL

Plaça d’Angeleta Ferrer, 2,
08020 Barcelona

Bus: 33 / H10 / H12/ V29 / B24
Metro: L2 – Bac de Roda / Sant Martí
Bicing: 128-Rbla. Guipúscoa, 43
/ 137 – Selva de Mar, 1041

ALTRES EDICIONS

2015

2016

2017

2018

2019

NOTA DE PREMSA

CONTACTE

Centre Cívic Sant Martí
C/de la Selva de Mar, 215
(08020, Barcelona)
93 256 57 60

barcelona.cat/ccsantmarti
mercateatre@ccsantmarti.net