MERCATEATRE 2021

Convocatòria de la 23 Fira de Circ i Animació a Sant Martí de Provençals

Adreçada a propostes de diferents disciplines escèniques al voltant del circ i les varietats o el cabaret: acrobàcies, malabars, microteatre, clown, il·lusionisme, música, improvisació, foc, mim… Inscriviu-vos també si voleu presentar l’esdeveniment!

 OBERTA FINS AL 30 D’ABRIL

BASES DE PARTICIPACIÓ

La convocatòria es dirigeix a professionals de qualsevol disciplina de les arts escèniques i té per objecte la selecció dels artistes que representaran les seves propostes a l’Auditori Sant Martí en una de les dues gales que tindran lloc els dies 3 i 4 de juliol de 2021 (en horari de tarda o vespre, encara a determinar).

Hi ha dues modalitats de participació. D’una banda us podeu inscriure per proposar actuacions de menys de 15 minuts de durada. De l’altra, podeu optar a presentar l’esdeveniment: donar la benvinguda i obrir les gales, presentar cadascuna de les actuacions i acomiadar l’acte.

Abans d’omplir el formulari d’inscripció, llegiu atentament el text complet de les bases de participació. Inscriure’s a la convocatòria implica l’acceptació de les bases.

 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

 

Edicions anteriors

2015

2016

2017

2018

2019

Nota de premsa

Contacte

Centre Cívic Sant Martí
C/de la Selva de Mar, 215
(08020, Barcelona)
93 256 57 60
barcelona.cat/ccsantmarti
mercateatre@ccsantmarti.net