Mercateatre 2019 | Convocatòria oberta!

22a Convocatòria

Fira de Circ i Animació
al Parc de Sant Martí

Oberta fins al 28 d’abril

Adreçada a artistes que tinguin una proposta escènica de circ, de teatre, de clown, màgia, il·lusionisme, improvisació, cabaret, música, foc, mim… I que vulguin participar d’una nit d’estiu plena de màgia, a l’aire lliure i en un entorn natural.

 

També busquem presentadors!

BASES DE

PARTICIPACIÓ

1. Hi poden participar tots els grups o companyies que treballin en diferents disciplines escèniques. Totes les propostes es duran a terme en un espai obert amb escenari.

 

2. Les propostes seleccionades es presentaran el dissabte 29 de juny de 2019, a partir de les 22 h, en el marc de Mercateatre, la 22a Fira de Circ i Animació al Parc de Sant Martí (a la zona de «la gàbia»).

 

3. Les actuacions no podran excedir els 15 minuts de durada.

 

4. El termini de presentació de propostes finalitza el diumenge 28 d’abril. Totes les propostes passaran un procés de selecció. Un cop finalitzat, l’organització comunicarà el resultat a tots els grups i companyies inscrites.

 

5. La selecció de les propostes presentades es realitzarà en base a criteris de qualitat, creativitat, originalitat i de valor humanista, així com també criteris d’adequació a l’espai i l’entorn d’actuació i criteris de viabilitat, segons els recursos a disposició de l’organització de la fira.

 

6. Cadascuna de les propostes seleccionades per participar de la fira Mercateatre rebrà 200 €.

 

7. Per participar en la convocatòria cal omplir el formulari d’inscripció habilitat al web mercateatre.com i adjuntar-ne la documentació que hi trobareu indicada.

 

8. L’organització convida programadors a la fira i posarà a la seva disposició, en un estand, els dossiers i materials promocionals que facilitin els grups i les companyies participants.

 

9. Es realitzarà un reportatge fotogràfic de la fira i tots els grups i companyies participants rebran còpies digitals d’alta resolució de les instantànies de les seves actuacions.

Formulari

d’inscripció

Adreçada a artistes que tinguin una proposta escènica de circ, de teatre, de clown, màgia, il·lusionisme, improvisació, cabaret, música, foc, mim…i presentadors.

Altres edicions