Mercateatre | 20ª Fira de teatre i animació al carrer
177
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-177,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

QUÈ ÉS MERCATEATRE?

Un any més s’apropa la nit d’estiu  més esperada a Sant Martí!

Mercateatre, un festival que  fa sortir a la gent al Parc per gaudir a la fresca d’una nit plena d’espectacles.

Hi poden participar tots els grups o companyies que treballen en diferents disciplines escèniques com teatre, dansa, circ, clown, mim, impro, cabaret, espectacles de foc, performance, música… que siguin específicament de carrer.

Totes les propostes es duran a terme en un espai obert amb escenari.

Noves propostes escèniques de teatre, clown, dansa, circ… que s’apropen al barri per oferir una nit inoblidable. Fes-nos arribar la teva proposta si vols ser una d’elles!

També busquem presentadors/es!

CONVOCATÒRIA OBERTA FINS AL 30 D’ABRIL

Adreçada a tots aquells artistes que tinguin una proposta d’arts escèniques: teatre, circ, dansa, màgia, clown, impro, cabaret, música, foc, mim… i els vingui de gust passar una nit d’estiu a l’aire lliure!

També busquem presentadors!!

BASES DE PARTICIPACIÓ

Hi poden participar tots els grups o companyies que treballen en diferents disciplines escèniques. Totes les propostes es duran a terme en un espai obert amb escenari.

Els participants hauran d’enviar:

 

  • Fitxa d’inscripció omplerta que es pot descarregar aquí. La fitxa es pot sol·licitar per correu electrònic a mercateatre@gmail.com
  • Incloure un breu currículum.
  • Una fotografia en horitzontal representativa de la proposta.
  • Un vídeo i/o dossier amb fotografies.

La durada de les actuacions ha de ser de 15 minuts com a màxim.

Totes les propostes es lliuraran per correu electrònic a:  mercateatre@gmail.com o en un sobre al CC Sant Martí (c/ Selva de Mar 215, 08020 Barcelona).

El termini de presentació de les propostes finalitza el 30 d’abril de 2017. Totes les propostes passen un procés de selecció.

Cadascuna de les propostes seleccionades rebrà 200 € Les despeses i materials de les actuacions van a càrrec dels participants.

Les propostes presentades rebran una resposta per correu electrònic.

Les propostes seleccionades es presentaran a Mercateatre, 20ª Fira de Circ i Animació, que es celebrarà el dissabte 1 de juliol de 2017 de 22 a 1 h al Parc de Sant Martí (zona Gàbia).

L’organització convida programadors i posa a la seva disposició dossiers i altres materials de promoció que els grups i les companyies podreu dipositar en un estand durant tota la fira.

L’organització es reserva el dret d’utilitzar els materials gràfics per fer la difusió del projecte (mitjans de comunicació, cartells, web, etc.).

El fet de participar en aquesta convocatòria suposa l’acceptació de les bases i la conformitat en la decisió de l’organització.

FOTOGRAFIES

MERCATEATRE EDICIÓ 2016

ALTRES EDICIONS

Gaudeix de les imatges de les passades edicions