Segueix-nos a les xarxes socials

facebook  flickr  centre Civic Sant Martí

flyer_mini

Programació 2016

lalala

Presentadors

El Trio La La La

Eltriolalala.com

Enrica Iagnemma i Iñaki Sevilla són El Trio La La La, un trio-duo o 2×3…

Amb gustos complementaris en l’espectacle i amb més recursos que una navalla suïssa… es llancen a l’escenari per presentar Mercateatre 2016 i contagiar al públic de la seva bogeria!!

Així que passin, vegin i gaudeixin!!

julia

En canvi…

Aeri – Trapezi fix
Júlia Farrero i Puig

juliafarreropuig@gmail.com

Emfatitzant en l’acció, els ritmes, la dansa i el joc, el resultat és la investigació i la posterior construcció d’una escena en continu canvi. Una composició de moviments sobre un aparell de circ, el trapezi fix.

pekenio

Circ, humor i vida!

Malabars i humor
Pekenio Náhuel

pekenionahuel.wix.com

El pekenio Náhuel presenta el seu espectacle «Circ, humor i vida!». Malabars, foc, monocicle i clown. Disciplines circenses que es barregen constantment amb l’humor i la participació del públic, fonamental per a qualsevol espectacle interactiu de carrer. Pekenio no et deixarà assegut, inactiu com enfront d’una pantalla, seràs part de l’espectacle! L’experiència d’anys d’artista de carrer fan d’aquest espectacle una festa interactiva on el públic desenvolupa un paper fonamental…

leftovers

Analyze this!

Dansa
Leftovers

facebook.com/LeftoversDance

En ‘Analyze this!’ ens endinsem al món dels somnis, concretament en el terreny dels somnis compartits o mutus en els quals dos o més persones s’interconnecten i comparteixen l’experiència i l’escenari en el mateix somni. A més en aquesta aventura onírica vivim fases de somni lúcid en les quals podem alterar la lògica del somni al nostre gust. Com afectarà aquest nivell de consciència al nostre somni col·lectiu?

“Un somni que somies solament és un somni. Un somni que somies amb algú és una realitat.” John Lennon

diosas

Ho! Fem Fatal

Música-teatre-cabaret
Las Oh! Diosas

facebook.com/lasohdiosas

Tres dones de diferents interessos i caràcters han aconseguit reunir-se per fer el que més els hi agrada: tocar la seva pròpia música. Amb moltíssima il·lusió aquesta nit faran el seu primer concert. Aconseguiran mantenir-se en harmonia, tot sortirà divinament, però al llarg dels temes les seves diferències comencen a manifestar-se…

Les Oh! Diosas ens ofereixen un concert ple de tragicomicitat, histèria i harmonia femenina amb música original 100% en directe!

hostia

hÒstia

Equilibris acrobàtics
Cia. Capes

alba.ramioguell@gmail.com

hÒstia vol ser un reflex i l’expressió d’un procés de creació artístic entre dues persones que busquen viure intensament les emocions que se’n deriven. Aquest espectacle busca compatir la part més intima de la relació durant el procés d’aprenentatge i d’entrenament, mostrant en cru tot el que hi ha darrere d’un resultat. Fent un paral·lelisme entre la relació en aquest procés i la vida mateixa.

alba

Insight

Aeri. Corda llisa
Alba Comella

albacomellapuga@gmail.com

Mirar cap endins. La capacitat «d’adonar-se», de prendre consciència d’una manera sobtada d’una realitat interior, que fins al moment era inconscient.

Una nova comprensió amb certa emocionalitat que connecta una vivència amb el seu significat i permet accedir a un millor coneixement d’un mateix.

Què passa quan actuem des de dins? Quan sentim el que fem i fem el que sentim?

puntoycoma

Punto y Coma

Circ i teatre físic
Cia El Cruce

www.facebook.com/ciaelcruce

Punt i Coma no estan. El seu món no existeix. I si vostè pot veure’ls és un privilegiat.

Al seu món fantàstic els objectes prenen vida, els moviments parlen i les paraules volen. Coexisteixen en un fragment oblidat entre temps i espai, en un lloc on les imatges ballen i la fragilitat tremola, un espai únic habitat per objectes reinventats i éssers estranys, un lloc màgic i sorprenent, inquietantment proper.

PUNT i COMA és una proposta escènica de Circ-Teatre que pren la seva inspiració en l’expressionisme i el teatre de l’absurd. Indaga sobre els conceptes de “cultura” i “coneixement” explorant les possibilitats poètiques i expressives del circ contemporani i el teatre físic/gestual.

todosmemiran

Todos me miran

L’home que neteja el teatre, cansat de la seva feina rutinària, descobreix que aquesta nit es presenta la seva cantant favorita.

Amb l’eufòria del moment, es va transformant poc a poc en l’artista que sempre ha desitjat ser.

Fins que ella apareix…

Un joc de miralls és inevitable.

dejavu

Déjà Vu

Marionetes i teatre físic
Cia AntiQchas

ciaantiqchas@gmail.com

Les Sussex Sisters,  germanes cabareteres vingudes a menys, viuen els seus dies en el present, dins de la mort. Són calaveres amb les seves rutines, la seva decadència i la seva convivència estreta i assumida. Les Sussex Sisters són dues, elles dues. Així van ser i així seran. No hi ha una sense l’altra. Des del present recorden el seu passat, en vida, quan omplien teatres amb les seves actuacions sempre brillants. Recorden aquesta vida passada fins al record en què es van matar l’una a l’altra… es pot seguir juntes després de mortes?

Una història de dualitats. Una història de dependències extremes, d’ambició i complicitats estranyes, d’amor i odi en un mateix llaç.

david

Monòlegs Poligoners

Cabaret monòleg
David Priego

facebook.com/david.priegobueno

Mitjançant divertits monòlegs dels anys 80 s David Priego posa a escena i desfà alguns tòpics arran al món suburbial d’ extraradi.

La seva infantesa, la seva bisexualitat i la seva particular visió de tots aquells personatges que van formar part de la seva vida. Un viatge trepidant.

revoluclown

Revoluclown

Clown itinerant de carrer
Concept Art Process (CAP)

revoluclown.com

Sis pallassos arriben per fer la revolució creant una veritable aventura èpica, entusiasta i amb molta diversió. El públic s’uneix a aquests pallassos en el repte utòpic de fer la revolució. Aviat es donaran situacions que convertiran la tasca en impossible, més del que ja és. Llavors hauran de canviar, veure i entendre qui tenen al voltant.

Un llenguatge artístic, el clown, on prima la diversió, convertit l’espectacle en una activitat capaç de transcendir les barreres idiomàtiques.

souvenir

Souvenir

Circ aeri
Le Fil Qui Chante

lefilquichante@yahoo.es

Els peus a la terra i el cap en els estels. Una cerca de moviments que connecta el sòl horitzontal i estable amb la tela, element aeri vertical i en constant canvi per la seva matèria flexible.

Activitats paral·leles

emanuel_mini

TRANS IN SATNAM

Dansa-Teatre-Performance
Emanuel Santana
Divendres 1 de Juliol a les 20h.

manutante.wix.com/emanuel-santana

Auditori Sant Martí. Entrada gratuïta. Aforament limitat

La Poètica d’un cos infinit transcrit sobre l’existència d’identitat sexual i la subtilesa de la seva Essència, obert als desitjos fronterers de les trajectòries
urbanes de Brasília/Brasil i Barcelona/Espanya.

Què passa ENTRE els espais d’aquests camins?

jordi_mini

Barcelona, ciutat de concerts

Exposició fotogràfica
Jordi Montserrat
Del 1 al 30 de juny
Consultar horaris: ccivics.bcn.cat/santmarti

Sala d’Exposicions 3a planta CC St.Martí

Poder captar l’expressió del moment d’inspiració del músic ha esdevingut per a mi un desafiament, i la mostra de fotografies que adjuntes reflecteix aquesta recerca.

Des del 2008 fins a l’actualitat es poden trobar fotografies meves en diferents mitjans de premsa musical, webs i xarxes de socials dels grups.

Bases de participació – Mercateatre 2016

19ª Fira de Teatre i Animació al Parc de Sant Martí

Un any més s’apropa la nit d’estiu més esperada a Sant Martí!
Mercateatre, un festival que fa sortir a la gent al Parc per gaudir a la fresca d’una nit plena d’espectacles.

 • Hi poden participar tots els grups o companyies que treballen en diferents disciplines escèniques com teatre, dansa, circ, clown, mim, impro, cabaret, espectacles de foc, performance, música… que siguin específicament de carrer. Totes les propostes es duran a terme en un espai obert amb escenari.
 • Els participants hauran d’enviar:

  • Fitxa d’inscripció omplerta que es pot descarregar a mercateatre.com. La fitxa es pot sol·licitar per correu electrònic a mercateatre@gmail.com.

  • Una o dues fotografies en horitzontal representatives de la proposta.

  • Un vídeo de la proposta o d’una part de la mateixa.

  • I dossier de l’espectacle que inclogui un breu currículum.

 • La durada de les actuacions ha de ser de 10 minuts com a màxim.

 • Totes les propostes es lliuraran per correu electrònic a mercateatre@gmail.com o en un sobre al CC Sant Martí c/ Selva de Mar núm. 215, 08020 Barcelona, tel. 93.256.57.60.

 • El termini de presentació de les propostes finalitza el 30 d’abril de 2016. Totes les propostes passen un procés de selecció.

 • Cadascuna de les propostes seleccionades rebrà 200 €. Les despeses i materials de les actuacions van a càrrec dels participants.

 • Totes les propostes presentades en aquesta convocatòria rebran una resposta per correu electrònic.

 • Les propostes seleccionades es presentaran a Mercateatre, 19a Fira de Circ i Animació, que es celebrarà el dissabte 2 de juliol de 2016 de 22 a 1h. al Parc de Sant Martí, zona Gàbia.

 • L’organització convida programadors i posa a la seva disposició dossiers i altres materials de promoció que els grups i les companyies podreu dipositar en un estand durant tota la fira.

 • L’organització es reserva el dret d’utilitzar els materials gràfics per fer la difusió del projecte (mitjans de comunicació, cartells, web, etc.).

 • El fet de participar en aquesta convocatòria suposa l’acceptació de les bases i la conformitat en la decisió de l’organització.

Fotografies

Mercateatre edició 2015

Dossier de premsa

Més informació o informació complementària:

Telf. 93.256.57.60
mercateatre@gmail.com

Altres edicións

Edició 2015

ed2015

Edició 2014

ed14

Edició 2013

ed2013

Edició 2012

ed12

Edició 2011

ed11

Edició 2010

ed10